Arrangementer

Hvad vil vi opnå med arrangementer?

  • At skabe større viden om CRPS, sygdommens udbredelse og forskning på området
  • At støtte patienter og deres pårørende med blandt andet information og indblik i sygdommen fra andre sygdomsramte
  • Vi bestræber os på at holde flere årlige arrangementer spredt rundt omkring i hele landet
  • Vores arrangementer og generalforsamling bliver altid holdt i handicapvenlige lokaler

Til vores arrangementer rundt omkring i landet, har du mulighed for at komme i kontakt med andre i samme situation som dig.

Vores forening vil løbende afholde forskellige arrangementer for medlemmer, pårørende og andre interesserede. Det kan eksempelvis være foredrag med fagfolk, eller sociale arrangementer for CRPS-patienter og deres pårørende.

Vi bestræber os på at holde vores medlemmer opdateret med arrangementer via denne hjemmeside og på vores facebookside, som du finder ved at søge på CRPS Foreningen Danmark.

At have CRPS og være en kronisk smertepatient kan til tider føles ensomt. Følelsen af at man er den eneste i hele verden, med de her voldsomme smerter. Men det er du IKKE.

Vi vægter højt til vores arrangementer, at DU bliver hørt, at der er en god og hyggelig stemning, hvor man kan snakke med ligesindede, om alt mellem himmel og jord – om både gode ting og knap så gode ting. Der er her plads til alle, både patienter og pårørende. Når man bliver ramt af en kronisk sygdom, er det ikke altid kun den syge, der bliver ramt men også ens pårørende, der oplever det svært at være der for sine kære. Derfor bestræber vi os endvidere på, at pårørende også har mulighed for at lave sparring med hinanden.

I 2019 sponsorerede Legoland en tur til Legoland for CRPS-ramte børn og deres forældre, som var en stor succes. Børnene og deres forældre glemte for en stund hverdagen med CRPS og de udfordringer det fører med sig. Det betød meget for os at kunne se glæden i deres øjne, på sådan en dag. Ture som denne håber vi på at kunne få mange flere af med vores medlemmer, både for store og små.
Sammen er vi stærkere.

 

I 2022, havde vi fået doneret biletter til Aalborg og Odense Zoo. Disse biletter blev brugt af CRPS ramte med deres familie. I Odense Zoo var vi 19 afsted på en dejlig solrig dag.

Det var nogle skønne dage, hvor CRPS ikke var det man tænkte mest på.

Vi siger mange tak til Aalborg og Odense Zoo, for at have gjort dette muligt.

D. 25/3-23 blev der afholdt ekstraordinær samt ordinær generalforsamling i CRPS Foreningen Danmark.

Dette blev i år afholdt i Bramming, hvor der var omkring 15 deltager.

Dagen gik godt. Der blev ændret vedtægter i den ekstraordinære generalforsamling, samt der kom en del nye ansigter ind i bestyrelsen.

Følg os på Instagram