09 nov 2020

Nyt samarbejde med KOMPLEXT

Vi støder dagligt på opslag omhandlende erstatningssager hos CRPS-ramte, hvor folk spørger om råd, eller hvad man skal gørefor at komme videre i sin sag. Dette har vi som forening lagt mærke til og gjort noget ved, for at kunne hjælpe vores medlemmer bedst muligt. Vi kan derfor med glæde fortælle, at vi har indgået i samarbejde med advokatfirmaet KOMPLEXT fra Aalborg, som ønsker at hjælpe vores medlemmer CRPS:

”Hos KOMPLEXT Advokater har vi speciale i personskadeerstatning og har derfor stor erfaring med det juridiske aspekt i en erstatningssag. Ligesom ved CRPS er der stor mangel på viden inden for erstatningsretten, idet skadelidte ofte ikke får tilkendt den erstatning, som de er berettiget til. Den manglende viden om CRPS har ved mange erstatningssager medført, at instanserne ikke har kunne afklare, om de efterfølgende gener er en følge af et traume eller forsinket diagnosticering og behandling. Hos KOMPLEXT Advokater står vi klar til at hjælpe jer med jeres erstatningssag og andet juridisk bistand. Kontakt os for en gratis og uforpligtende snak på tlf. 78 77 78 00, Christian Rye, advokatfuldmægtig hos KOMPLEXT.

Vi ser frem til samarbejdet og glæder os til at kunne invitere dem til nogle af vores arrangementer, når landet åbner op igen.

OBS. Når du henvender dig til KOMPLEXT for rådgivning, er det en god ide at vedlægge din indmeldelsesseddel fra foreningen, så de kan se, at du er medlem hos os.