Kontakt os

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du blot at komme i kontakt med foreningen, skal du altid være velkommen til at tage kontakt til os. Vi bestræber på at svare så hurtigt som muligt.

Man kan her spørge os om ALT, og så vil vi i bestyrelsen såvidt muligt, være behjælpelige med svar og/eller bare et hjertelig knus på en dag hvor der er behov for det.

Det er primært Charlotte Leth og Heidi Skinnehaugen, (medlemmer af bestyrelsen og CRPS patienter), der besvarer jeres mail/messenger på vegne af foreningen. Dog skal det siges, at vi konfererer med de andre i bestyrelsen og ved behov videregives beskeden til den der er mest kompetent til at svare.

Vi er patienter/pårørende, og er derfor ikke kvalificeret til at udtale os om medicinske/lægelige spørgsmål. Dog kan vi bidrage med egen erfaring, men det er vigtigt at huske, at det er ikke ensbetydende med at det er det rigtige for jer.

Ønsker man flere input fra en større platform, kan vi opfordre jer til at søge om medlemsskab i de lukkede grupper foreningen har på Facebook. Disse grupper finder du under fanen Grupper på vores facebookside.

Gruppe for CRPS Foreningen Danmark

Forældregruppe til CRPS – ramte børn

Kom let i kontakt med os

Kontakt os via mail eller ret henvendelse via formularen nedenunder:

crpsforeningendanmark@gmail.com

    Ingen spørgsmål er for dumme – men det er dumt ikke at stille dem!

    Følg os på Instagram