Kontakt os

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du blot at komme i kontakt med foreningen, skal du altid være velkommen til at tage kontakt til os. Vi bestræber på at svare så hurtigt som muligt.

Skriv dit medlemsnummer ind i feltet, så vi hurtigere kan finde dine kontakt informationer.

CRPS Foreningen Danmark har nu også fået andre mails. Hovedmailen af dissse hedder: info@crpsforeningen.dk. Den kan man få mail fra, hvis det drejer sig om informationer. Du kan også skrive til denne mail, hvis du har spørgsmål.

Derudover er der en mail der hedder: bogholderi@crpsforeningen.dk. Fra denne mail modtager du alt hvad omhandler kontingent og evt. andre bogholderi sager.

Så er der en mail der hedder: arrangementer@crpsforeningen.dk. Dette er den mail som du skal skrive til, når du ønsker at deltage i foreningens arrangmenter. Det er også fra denne mail du vil modtage links til online-møder.

Mailen: crpspris@crpsforeningen.dk, er en mail der skal bruges til alt hvad der har med CRPS pris at gøre.

Man kan her spørge os om ALT, og så vil vi i bestyrelsen såvidt muligt, være behjælpelige med svar og/eller bare et hjertelig knus på en dag hvor der er behov for det.

Vi er patienter/pårørende, og er derfor ikke kvalificeret til at udtale os om medicinske/lægelige spørgsmål. Dog kan vi bidrage med egen erfaring, men det er vigtigt at huske, at det er ikke ensbetydende med at det er det rigtige for jer.

Ønsker man flere input fra en større platform, kan vi opfordre jer til at søge om medlemsskab i de lukkede grupper foreningen har på Facebook. Disse grupper finder du under fanen Grupper på vores facebookside.

Gruppe for CRPS Foreningen Danmark

CRPS Ambassadører i Danmark

Forældregruppe til CRPS – ramte børn

Kom let i kontakt med os

Kontakt os via mail eller ret henvendelse via formularen nedenunder:

crpsforeningendanmark@gmail.com

    Ingen spørgsmål er for dumme – men det er dumt ikke at stille dem!

    Følg os på Instagram