Om foreningen

I 2017 lærer Ida Lindhart og Trine Mosskov Poulsen hinanden at kende igennem de sociale medier. De mødtes med deres familier og blev her hurtigt enige om, at der manglede både hjælp og fokus på CRPS. Ida har dagen i dag haft CRPS i sit højre ben i 8 år og Trine har haft CRPC i sit højre ben i 4 år.

“Vi troede, at vi stod alene med vores kampe mod CRPS, men det viser sig jo faktisk, at vi er rigtig mange i landet med diagnosen. Vi besluttede os derfor at prøve at samle CRPS-ramte og pårørende til et arrangement, som blev afholdt i Aalborg i januar 2018. Vi spurgte her folk ad, om nogen ville være med til at skabe fokus på sygdommen og få måneder senere d. 5. maj stod vi klar med en bestyrelse og forening. Vi er stolte og glade for at have fået så stor opbakning og støtte af familie, venner og vores sammenhold her i foreningen.”

Trine blev valgt ind som formand i foreningen og stod helt indtil Marts 2022  med en stærk bestyrelse under sig. I 2022 valgte hun at fratræde som formand, for at få en pause.

Fra 2022 blev Betina Schurmann valgt ind som formand. Hun er selv hårdt CRPS ramt.

Ida er næstformand i foreningen, og er igang med lægeuddannelsen.

De fleste i bestyrelsen er enten pårørende, forældre eller selv syge med CRPS, men vil så gerne kunne hjælpe og bidrage med at skabe fokus.

Sammen er vi alle stærkere.

Foreningens formål:

Foreningens har til formaål at hjælpe CRPS ramte og deres pårørende i hele Danmark.
Formålet fremmes ved at give medlemmer mulighed for at have et netværk med andre ligestillede. Dette gælder for børn, unge og voksne med CRPS og pårørende.
Formålet er også at udbrede kendskabet til CRPS i hele landet.
Foreningen vil arbejde med, at få medlemmerne til at have et netværk af andre ligestillede med samme sygdom.
Derudover vil der være opmærksomhed på, at få budskabet om CRPS ud i landet. Dette gælder for børn, unge samt voksne med CRPS med udgangspunkt i deres forskellige livsbetingelser.

Vejen frem til opstarten af foreningen

Følg os på Instagram