Om foreningen

I 2017 lærer Ida Lindhart og Trine Mosskov Poulsen hinanden at kende igennem de sociale medier. De mødtes med deres familier og blev her hurtigt enige om, at der manglede både hjælp og fokus på CRPS. Ida har dagen i dag haft CRPS i sit højre ben i 8 år og Trine har haft CRPC i sit højre ben i 4 år.

“Vi troede, at vi stod alene med vores kampe mod CRPS, men det viser sig jo faktisk, at vi er rigtig mange i landet med diagnosen. Vi besluttede os derfor at prøve at samle CRPS-ramte og pårørende til et arrangement, som blev afholdt i Aalborg i januar 2018. Vi spurgte her folk ad, om nogen ville være med til at skabe fokus på sygdommen og få måneder senere d. 5. maj stod vi klar med en bestyrelse og forening. Vi er stolte og glade for at have fået så stor opbakning og støtte af familie, venner og vores sammenhold her i foreningen.”

Trine blev valgt ind som formand i foreningen og står i dag med en stærk bestyrelse under sig. De fleste i bestyrelsen er enten pårørende eller selv syge med CRPS, men vil så gerne kunne hjælpe og bidrage med at skabe fokus. Ida har imellemtiden skulle passe gymnasiet og har derfor været med på sidelinjen.

Sammen er vi alle stærkere

Vejen frem til opstarten af foreningen

Følg os på Instagram